Λειβαδιών, 51 , 4529, Πύργος, Λεμεσός
99966953
Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 18:00
14072018 ΣΤΙΣ 17_00

 Tο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Medflora Academy σας καλωσορίζει στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης με τίτλο «Λειτουργικά τρόφιμα και διατροφαρμακευτικά».

Τι είναι τα λειτουργικά τρόφιμα;

Αυτό που τα ξεχωρίζει τα «λειτουργικά τρόφιμα» από τα κοινά τρόφιμα, είναι ότι παρέχουν οφέλη πέρα από τη θρεπτική αξία τους αυτή καθαυτή και ορισμένες φορές, τα οφέλη αυτά προκύπτουν από την τεχνητή ενίσχυσή τους με συγκεκριμένα συστατικά.

«Λειτουργικά τρόφιμα» θεωρούνται τα τρόφιμα και τα ποτά, τα οποία, με βάση επιστημονικές αποδείξεις, φέρονται να παρέχουν οφέλη στην υγεία, είτε έχουν υποστεί τροποποίηση έτσι ώστε να αυξηθεί η περιεκτικότητα των ωφέλιμων συστατικών.

Τι είναι τα Nutraceuticals;

Ο όρος Nutraceuticals (φαρμακευτικά διατροφικά σκευάσματα) είναι μία ευρεία έννοια η οποία χρησιμοποιείται για να περιγράψει οποιοδήποτε προϊόν προέρχεται από πηγές τροφίμων με επιπρόσθετα οφέλη για την υγεία, εκτός των βασικών διατροφικών αξιών που βρίσκονται ήδη σε αυτά. Μπορούν να θεωρηθούν ως μη-συγκεκριμένες βιολογικές θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την προώθηση της γενικής ευημερίας, τον έλεγχο συμπτωμάτων, και την πρόληψη δυσμενών επιπτώσεων.


*Στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που είναι και πιο διαδεδομένη, ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει όχι μόνο σε διαφορετικό χώρο από τον εκπαιδευτή, αλλά και σε διαφορετικό χρόνο από τη διαδικασία της παράδοσης ή δημιουργίας του μαθήματος.

Δείτε για περισσότερα τον οδηγό σπουδών

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ

Φόρμα δήλωσης συμεττοχής * Να συμπληρωθεί η φόρμα και να αποσταλεί στο medflora.academycyprus@gmail.com

ΦΟΡΜΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ